| |

mai.2010 - "P3S - Parteneriat pentru practica studenţilor"

În luna mai COMMODO a avut ocazia să lucreze ca şi furnizor specializat de servicii de resurse umane în cadrul proiectului "Parteneriat pentru practica studenţilor", cofinanaţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Image citiţi mai multe despre proiect aici

I

13.02.2010 - "WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY - Competency for Problem-Solving (soft skills training)"

În perioada 25-29 ianuarie, Ştefan Feldmann, consultant COMMODO a participat la cursul Were there is a will there is a way - Competency for Problem-Solving (soft skills training)" desfăşurat la Praga, Republica Cehă. Pentru acest curs a aplicat pentru un grant la Agenţia naţională pentru programe Comunitare în Educaţie şi Formare Profesională (www.anpcdefp.ro), pentru programul sectorial Grundtvig.

Image aflaţi mai multe despre experienţa Grundtvig 


21.11.2009 - "CONNECTION: Adult Education in Cultural Organizations"

În perioada 5-11 septembrie 2009, Andreea Misarăş, consultant COMMODO a participat la cursul „CONNECTION: Adult Education in Cultural Organisations” desfăşurat la Verona, Italia. Pentru acest curs a aplicat pentru un grant la Agenţia naţională pentru programe Comunitare în Educaţie şi Formare Profesională (www.anpcdefp.ro), pentru programul sectorial Grundtvig.

Image aflaţi mai multe despre experienţa Grundtvig

I

25.10.2009 - Studiu de piaţă: "Ce face diferenţa între bun şi foarte bun pe piaţa serviciilor medicale private"

 

21.05.2009

The World Competitiveness Scoreboard presents the 2009 overall rankings for the 57 economies covered by WCY   citeşte mai mult

I

21.05.2009 - Ce condiţii stau în spatele împrumutului de la UE

Comisia Europeană ne creditează cu cinci miliarde de euro, dar doreşte rezultate în cea ce priveşte lupta împotriva corupţiei, fiind pentru prima dată când un stat membru este astfel condiţionat.

Comisarul european Leonard Orban a declarat pentru Capital că în textul deciziei Consiliului UE privind acordarea împrumutului ce vine în completarea acrodului cu FMI există o trimitere la Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) privind sistemul judiciar şi lipta împotriva corupţiei.
 
citeşte mai mult