| |
 

 

 

Recrutare şi selecţie

 

La COMMODO ştim cât de important este pentru dumneavoastră găsirea persoanei potrivite. De aceea, ne implicăm în totalitate pentru buna desfăşurare a proceselor de recrutare şi selecţie, oferind resursele de care dispunem. În funcţie de ceea ce doriţi, oferim o bază de date de peste 20000 de candidaţi şi cunoştinţe în ceea ce priveşte testarea personalului şi dezvoltarea şi derularea de centre de evaluare.

 

Recrutare şi selecţie

În recrutarea pentru poziţii executive şi de management, vă oferim:

 

Image o bază de date cu peste 20000 de candidaţi

Image o strategie de recrutare bazată pe:

- valorile, misiunea şi obiectivele organizaţiei dumneavoastră

- situaţia organizaţionlaă şi provocările cu care vă confruntaţi

- cultura şi dinamica organizaţiei dumneavoastră

- responsabilităţile cheie şi priorităţile organizaţiei dumneavoatră

- aşteptările managementului

- competenţele, abilităţile personale şi calificările necesare pentru job şi companie

Image know-how în ceea ce priveşte particularităţile pieţei de resurse umane din zona Transilvaniei, în special.

 

Testare psihologică a personalului

Experienţa pe piaţa de resurse umane ne-a demonstrat că prin testarea potenţialilor angajaţi dar şi a angajaţilor deja existenţi în companie putem identifica şi fructifica acele puncte comune care aduc plus-valoare de amabele părţi, atât angajatorului cât şi angajatului.

Suntem convinşi că testarea psihologică este un instrument cheie pentru verificarea compatibilităţii unui candidat cu profilul companiei şi al jobului.

 

Centre de evaluare a personalului

Centrele de evaluare a personalului oferă companiei un insight despre capacităţile individuale ale angajaţilor în strânsă legătură cu poziţiile pe care activează aceştia în cadrul organizaţiei. Evaluarea urmăreşte în special abilităţile de a îndeplini roluri manageriale, de leadership şi de supervizare.

Performanţele sunt măsurate şi evaluate pe baza unor indici ce comprimă competenţele, abilităţile şi capacităţile angajatului de a îndeplini saricinile jobului respectiv.

 

Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne! Apăsaţi aici, pentru a ne trimite un mesaj sau pentru a afla datele noastre de contact