Categorii
sesiuni Q&A

Sesiune online de întrebări și răspunsuri cu persoane aflate la început de drum în carieră

Orice drum are un început. E bine ca acesta să fie informat.

NOUTĂȚI – După ce sesiunea de întrebări și răspunsuri de luni, 12 octombrie 2020 a decurs cu succes, programăm alte trei sesiuni în zilele de marți miercuri și joi, anume 13, 14 și 15 octombrie 2020.


Întrebările începătorilor sunt un lucru natural. Fie că e vorba de copilul mic care învață într-un mediu formal, fie că e vorba despre cel care s-a mutat recent într-o localitate sau vizitează pentru prima oară o organizație.

E bine ca aceste întrebări să-și găsească răspunsuri care să le permită celor aflați la început de drum să își dedice efortul spre lucruri din ce în ce mai relevante scopurilor fixate. Răspunsurile informate oferă oportunitatea de a trece cu mai mult aplomb la etape superioare ale dezvoltării individuale sau profesionale.

Tocmai de aceea, oferim o sesiune de întrebări și răspunsuri dedicată celor aflați la drum în carieră. E vorba de persoane care nu au participat la interviuri de angajare sau au participat la ele, dar au nedumeriri legate de modul în care funcționează un proces de recutare pentru o poziție într-o organizație.

Participarea la sesiune are loc după achiziționarea unui bilet din formularul de mai jos. Biletele sunt gratuite, dar în număr limitat. Sesiunea de întrebări și răspunsuri va avea loc online, prin metode de comunicare audio și video în ziua de luni, 12 octombrie 2020, între orele 16 și 17. Din pagina evenimentului de pe pe platforma EventBrite, veți putea cu ușurință să vă alăturați.

Sunteți așteptați să puneți întrebări și să primiți răspunsuri!

~~~~<<< Commodo >>>~~~~