Categorii
servicii

Cele mai tari puncte tari

parc_iarnă_scări
Există un drum de la om la poziția sa în cadrul organizației.

Sfârșitul iernii trecute înregistrează dezvoltarea, implementarea și evaluarea unui nou serviciu pe care îl oferim clienților, anume un ciclu de sesiuni de discuții structurate. Portretul celor mai tari puncte tari, așa cum e oglindit în ceilalți presupune întocmirea unui portret al persoanei așa cum e ea privită la optimul activității sale de către ceilalți.

Având în minte, în special, persoane cu rol de conducere care își pot modifica contextul în care lucrează, mai precis atribuțiile sau responsabilitățile, Portretul celor mai tari puncte tari, așa cum e oglindit în ceilalți e menit să ducă la modificări în activitatea persoanei. Aceste modificări vin ca urmare a conștientizării modului în care persoana e percepută de ceilalți cu punctele sale tari.

Eficiența sesiunii de discuții structurate reise inclusiv din modul analitic în care clientul este însoțit în a aduna informații despre sine însuși, în a le corobora într-un portet unic, în a identifica schimbări pe care dorește să le realizeze, dar și în a urmări și evalua rezultatele modificărilor.

Feedback-ul obținut la sfârșitul evaluării serviciului indică o experiență general pozitivă și o prestație a consultantului Commodo care a dat dovadă de îndrumare eficientă spre un răspuns autonom, ospitalitate și empatie, dar și disponibilitate în privința resurselor fizice și atenție la detaliu.


Dacă doriți să vă schimbați experiența de la serviciu în așa fel încât activitățile pe care le faceți să fie cele la care excelați, vă așteptăm să ne scrieți sau să ne telefonați pentru a colabora.

~~~~~~<<< Commodo >>>~~~~~~